Amgen ansatte
Historie

Amgen Norge er en av Norges beste arbeidsplasser!

Kåringer understreker vår kultur preget av respekt, åpenhet og tilhørighet.

Den internasjonale forskningsinstitusjonen Great Place to Work Institute (GPTW) feirer 20-årsjubilum, og har igjen kåret Norges beste arbeidsplasser. I kåringene er tillit til ledelsen, stolthet i jobben og opplevd fellesskapsfølelse blant faktorene som blir fanget opp. 186 virksomheter med til sammen over 29 800 medarbeidere er med i kåringen.

Amgen kom i år på en 10. plass i kategori (20-49 ansatte).

Amgen ble også ranger rangert i Best European Workplace i kategorien Multi National Companies. De landene som bidro til denne plasseringen var Spania, Sveits og Norge fordi de er kvalifisert som Best Workplace i de nasjonale kåringene. Les mer her: https://www.greatplacetowork.no/beste-arbeidsplassene/de-beste-arbeidsplassene-i-europa/2023

Bildekreditering: Aleksander Walmann Photography og Great Place To Work Norge.