Vi streber etter å være det mest verdiskapende bioteknologiselskapet i Norge for dagens og fremtidens pasienter og helse.

Amgen Norge er et selskap i vekst som i dag består av 20 medarbeidere. Vi står sammen om å fremme pasienters helse og forbedre og redde liv. Vi har direkte kontakt med helseorganisasjoner når det gjelder behandlingsløsninger og kliniske studier. Dette bidrar til å øke vår kunnskap om helsepersonell og pasientenes behov.

Medarbeiderne våre har høy profesjonalitet, noe som gjenspeiles i den daglige arbeidsflyten som krever viktige beslutninger basert på pasientenes helse. Med viktige beslutninger følger et stort ansvar, men dette ansvaret skal ikke hvile på den enkelte ansattes skuldre. Vi er en arbeidsplass som i stor grad er preget av samhold og samarbeid, ettersom en stor del av den daglige arbeidsflyten foregår i team der vi jobber sammen på tvers av ansvarsområder som et team. Samholdet er også tydelig på de sosiale arrangementene våre, som er med på å forme Amgen Norge til den arbeidsplassen vi er i dag.

Vi er dessuten stolte av å være blant Great Place to Work Europas topp 20 og Norges topp 10, der arbeidsplassen vår kjennetegnes av tillit, engasjement og arbeidsglede.

Uansett hvor du befinner deg i karrieren, er vi alltid på utkikk etter nye kolleger til teamet vårt.

Amgen Norge ansatte
Amgen Norge ansatte

Amgen Norge er en av Norges beste arbeidsplasser!

Kåringer understreker vår kultur preget av respekt, åpenhet og tilhørighet.