Rynkeby syklister
Historie

Amgen er stolt gull-sponsor til Team Rynkeby 2023!

Amgen er stolt GULL-sponsor til Team Rynkeby og deres innsats i arbeidet mot barnekreft.

Team Rynkeby er en organisasjon som hvert år i forbindelse med Tour de France arrangerer sitt eget Tour de Paris, hvor flere tusen deltar i et sykkelritt til Paris for å samle inn midler til barn som er rammet av alvorlige sykdommer. I 2021 ble det donert nesten 100 millioner kroner til dette arbeidet. Den 7. juli setter 2.400 sykkelmosjonister fra 65 ulike lag i 9 land seg på sykkelsetet for Tour de Paris 2023 – og vil være fremme i den franske hovedstaden 15. juli. I Amgen tror vi på styrken i fellesskap og samarbeid, og at vi sammen kan gjøre mer for et bedre tilbud for barn som rammes av alvorlige sykdommer. Derfor er vi stolte over å være med som gullsponsor for årets Tour de Paris – og vi ønsker syklistene all mulig hell på veien, og oppfordrer alle til å være med å støtte opp om Team Rynkebys viktige arbeid.

NOR-NP-0723-80001 JUL23